facebook

Oj, najadłam się właśnie obiadkiem (coś z kuchni chińskiej – niedługo na blogu) 🙂 A na razie propozycja dla Was 🙂 Jeśli ktoś nie ma pomysłu na dzisiejszy podwieczorek czy kolację to może spróbuje moich grzanek…? Chrupiące, zdrowe i cieplutkie na ten zimny dzisiejszy wieczór…

 

150 g tuńczyka z puszki (najlepiej w oliwie)  /  2 pomidory  /  1 cebula  /  sól, pieprz   /  1 łyżeczka oregano  /  8 kromek chleba tostowego

1. Tuńczyka razem z oliwą rozdrabniamy widelcem, mieszamy z drobno pokrojonymi pomidorami i posiekaną cebulą. Doprawić.

2 Kromki chleba opiec w średnio nagrzanym piekarniku na złoty kolor z jednej strony, na drugą kładziemy mieszankę i krótko zapiekamy.

3 komentarze so far.

  1. dusiowa napisał(a):

    na piątek jak znalazł 🙂

  2. Weronika napisał(a):

    Apetyczne i kolorowe. 🙂

  3. daroslav napisał(a):

    Lubię to!

Leave a Reply


Udowodnij, że jesteś człowiek i oblicz poniższe działanie *