facebook

Bardzo smaczna pasta jajeczna.

 

na_strone_do_opisu2

 

6 jaj ugotowanych na twardo  /  pęczek szczypiorku  /  1 łyżka musztardy  /  2 łyżki majonezu lub śmietany  /  sól  /  pieprz do smaku (ja polecam dużo pieprzu)

Jaja obrać, drobno pokroić, szczypiorek posiekać. Wymieszać wszystko z musztardą i majonezem,doprawić do smaku i energicznie zamieszać. SMACZNEGO

 

na_strone_do_opisu

3 Responses so far.

  1. Ela Dymart pisze:

    Pasta jajeczna z musztardą (robiłam bez niej) i z majonezem jest bardziej konkretna i chyba smaczniejsza.
    Od dziś będę tak robić !

  2. Ela Dymart pisze:

    Naleśniki zrobiłam tak, jak jest napisane na blogu. I starczyło mi ciasta i farszu na 4 naleśniki. Są miękkie, delikatne i smakowały tak samo pierwszego i drugiego dnia.

  3. Kasia pisze:

    Szybka w przygotowaniu, smaczna, ta pasta jest suuperr ! :)

Leave a Reply



7 − sześć =